Pagina's

zondag 6 februari 2011

De oude en de nieuwe doos


Een tas, nog babykleertjes, de agenda, een portefeuille,.. allemaal dingen waar ik (tegelijk natuurlijk) aan bezig ben. Daardoor wordt er natuurlijk ook niets afgewerkt en door omstandigheden (terug naar het werk en danku en dewel leuke buikgriep!) vertraagd alles. Maar er was wel tijd om een leuke caféklesj te houden met Eva. Zij wou een patroon van mij en ik 1tje van haar wat resulteerde in 2 uur gekakel over patronen en andere maaksels in een leuk cafétje in Aalst!

Maar om dan bij het onderwerp te blijven: de oude en de nieuwe doos: tijdens een maak-de-oude-computer-eens-leeg sessie ontdekte ik wat foto's uit, jawel, de oude doos. In het 2de jaar aan de hoge school ontwierp ik een bureau waarna ik hem liet maken. Ik was daar nu zo fier op dat ik hem eigenlijk toch wel is wil laten zien.


 Het is er eentje dat ge aan de muur bevestigd. Ik zie u al kijken en denken "wa zijde daarmee". Wel voor de opdracht moest men zo praktisch mogelijk denken & zo weinig mogelijk materiaal gebruiken. Deze bureau bestaat uit 1 plaat en is praktisch in eender welk interieur. Voor studenten op kot of op een druk kantoor waar er plaats nodig is om eens een telefoontje te doen. Jajaja daaar heb ik allemaal toen aan gedacht. Op de foto hangt hij natuurlijk nog niet aan de muur anders hing hij daar nu nog te blinken aan die schoolmuur. Mocht ge der u nog niet aan begrijpen, het linkse deel van de bureau is hetgene waar ge uw achterwerk op plaatst. Het gaatje dient om natuurlijk alle kabelkes door te steken.

Wat zit er dan in de nieuwe doos? Aha het volgende! : Zwart/rood bolletjesketting - green peas (bollekes zijn echt geen aanrader om te maken..)- ring


 3 knoopjes - ring - nogmaals zwart/rood bolletjesketting


En wat zat er eindelijk (!!) in de brievenbus? Stofjes! van Fabric rehab
Dat maakt toch ne mens zijnen dag hé! :)

3 opmerkingen:

 1. Super zo'n creatief brein!
  Hangt dienen bureau nu bij u thuis aan uwe muur?
  Die caféklasj was inderdaad leuk. Moeten we eens overdoen he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'k Vind die groene ketting fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Eva: nein hij hangt momenteel nog thuis (liedekerke) omdat we in t'huurhuis ni echt zo'n gevallen mogen inboren :D

  & Merci Mamasha!Aangezien ik zo'n dingen in sneltempo blijf produceren gaan er hier wel nekeer buiten vliegen ;)

  BeantwoordenVerwijderen