Pagina's

donderdag 27 oktober 2011

Het "onbestemde" kleedje

Ooh wat is het moeilijk om tijd te maken voor hobby's, het is bijna een verplichting voor mezelf om nog eens wat leuks te doen. Het zoeken naar een huis vergt meer tijd dan het onderhouden van ons huis zelf! Hierbij dan ook een kleine oproep: HUIS GEZOCHT omgeving Zwijnaarde - De Pinte - Merelbeke - Eke ...
maar tegen dat ik de melding krijg van u, is het waarschijnlijk al lang verkocht, zoals alle andere huizen (merkt u de kleine frustratie?)

Mijn steun en toeverlaat ligt dezer dagen bij het maken van babykleertjes. Uiterst schattig, klein, snel gemaakt, kortom een instant dosis happyness in korte tijd! En wie weet vullen deze pakjes zichzelf wel volgend jaar (of het jaar erna, of het jaar daarna, ...)
Hier haalde ik de boter. Een leuk patroon voor een kleedje, een soort van baby-schort.

Beschamend, beter kan ik de kwaliteit van de foto niet verwoorden. Maar voor een straaltje daglicht ben ik al bijna verplicht het kleedje te fotograferen tijdens het werk. En daar begrijpen ze een drukbezette naaiende vrouw spijtig genoeg niet.

Ik volgde braaf alle stappen van de tutorial en volgde dan ook het idee voor eigen knoopjes te maken. Het moet gezegd zijn, dit maakt het kleedje af! 

De roze stof kocht ik op het Stoffenspektakel. De witte in De Banier, en jawel dat koste mij veel te veel geld maar geef toe, het stofje is toch wel schitterend? 

2 opmerkingen: